Som flere av dere vet går jeg på Norges hutrolig høye skole, NHH. Mange mener at her fostres morgendagens ledere opp, som kylling på Balkan. Jeg syntes da det var litt pussig når jeg startet her, at de som går siste år på mastergraden sin, bruker høsten sin på å stelle i stand et sabla show for oss andre som går på skolen.

Nå har jeg vært her noen år, og det gir nå mye mer mening. Man lærer ikke å forvalte oljefond ved å lese pensum, men ved å danse på en scene.

Etterspørselen etter billetter til denne kvelden har vært svært høy, jeg har en teori om at høy billettetterspørsel medfører høy alkoholetterspørsel. Dette fordi de som fikk billett skal sørge for at kvelden faktisk blir så bra som de håper på. Jeg vet at det også serverer vann, så jeg skal prøve å holde ut.

Jeg er nå kommet godt inn i bloggmiljøet, og det som gjelder der er å ta bilde av selg selv i speilet. Så en  selvfølge er da en detaljert presentasjon av kvelden outfitt. Jeg har på meg en skjorte, et rødt slips og en grå bukse.